יכולת EB-2 יכולת יוצאת דופן זמינה בתחומים הכלליים של המדעים, האמנות או העסק. על פי מדיניות USCIS, "אמנות" כולל אתלטים בדרנים. חלק מהדרישות העיקריות הנדרשות על מנת לבקש זכאות ל - EB-2 יכולת חריגה של EB-2 כוללות מגוון של עדויות שיש לבחון, לערוך ולתעד בצורה קפדנית, כגון:

דרישה 1: להראות כי למבקש יכולת יוצאת דופן באמנויות או במדעי הטבע.

הדרישה הראשונית היא כי זה יראה את תחום העשייה או המומחיות ייכללו במדעים, באמנויות, או עסקים. להלן רשימה כללית של הקריטריונים אשר דורש כי המבקש להראות לפחות 3 מתוך 6 סוגים של ראיות. זה נדרש כדי להעריך אם בסך הכל, אם המבקש יש "מידה של מומחיות משמעותית מעל זה נתקל בדרך כלל" במדעים, באמנויות, או העסק:

  • תואר, תעודה, תעודה או פרס דומה ממכללה, אוניברסיטה, בית ספר או מוסד אחר, הנוגעים לתחום יכולת יוצאת דופן
  • לפחות עשר שנים של ניסיון במשרה מלאה בתחום שלך
  • אם נדרש, רישיון או הסמכה לתרגל במקצוע שלך או עיסוק
  • שכר גבוה או תמורה אחרת עבור השירותים, אשר מוכיח יכולת יוצאת דופן
  • חבר באגודות מקצועיות
  • מוכר להישגים ולתרומות משמעותיות לתחום המומחיות או התעשייה

לאחר שמבקש הוכיח כי הוא יכול לתעד לפחות 3 קריטריונים רגולטוריים לעיל, USCIS נדרש לאחר מכן לעסוק בסקירה של הראיות על סמך המקרה עניין של קאזאריאן (596 F.3d 1115 (2010)) המחייבת "קביעת סופית של קריטריונים" תוך עיון בכל הראיות הרשומות. הערכה זו כוללת את USCIS הקובע אם העותר נמצא בראש תחום עיסוקו.

דרישה 2: להראות כי המבקש "יפיק תועלת פרוספקטיבית" כלכלת ארה"ב, האינטרסים התרבותיים של ארה"ב, האינטרסים החינוכיים של ארה"ב, או הרווחה של ארה"ב.

יתרון פרוספקטיבי מוצג בדרך כלל על ידי תיעוד שיא העבר של הישגים והסבר איך זה מצביע על הצלחתו העתידית של המבקש.

לאור דרישות אלה לעיל, אלא אם כן נמצא המבקש אינטרס לאומי והוא יכול לוותר על תהליך הסמכה העבודה, על מנת להעפיל ל EBB 2 יכולת יוצאת דופן ויזה הצעה עבודה א תעודת עבודה נדרשים. לקבלת מידע נוסף אודות האפשרות שקטגוריה זו מסוג EB-2 Visa היא האפשרות הטובה ביותר עבורך, אנא איש קשר שלנו עו"ד הגירה מוסמך כדי לדון במקרה שלך היום.

 

[הדפסה]