ویزا تمبر ایالات متحده آمریکااتباع خارجی می توانند وارد آمریكا به عنوان غیر مهاجران شوند تا به تحصیلات دانشگاهی در این كشور بپردازند و محدودیت های خاصی را در نظر بگیرند. این دانش آموزان، که می توانند از دانش آموزان ابتدایی تا کاندیداهای دکترا و افرادی که در زمینه مطالعات پس از دکترا فعالیت می کنند، در رده ویزای F طبقه بندی شوند.

فرآیند برنامه

مهاجرت خارجی که در جستجوی تحصیل در ایالات متحده است، نیازی به اجازه قبلی از USCIS ندارد. دانش آموز باید یک گواهی واجد شرایط بودن (فرم I-20) از یک موسسه آموزشی معتبر به دست آورد (همانطور که توسط وزارت امنیت داخلی) که در آن ثبت نام می کند و این گواهی را همراه با درخواست ویزای غیر مهاجرتی و اسناد حمایتی به یک کنسولگری ایالات متحده در کشور خارجی خارجی ارسال می کند. هنگامی که ویزا صادر می شود، دانش آموز می تواند در مرز ورود به ایالات متحده آمریکا درخواست کند، همانطور که هر غیر مهاجر. یک دانشجوی آینده نگر در حال حاضر در ایالات متحده در یک موقعیت غیر غیر مهاجر متفاوت می تواند به خدمات مهاجرت برای تغییر وضعیت دانشجویی برای شروع مطالعات تنها زمانی که او تایید شده است اعمال شود. با این حال، با توجه به چند ماه ممکن است تغییرات درخواست وضعیت را تایید کند، ممکن است دانشجو سریعتر از کشور خود اقامت کند و در یک کنسولگری ایالات متحده در آنجا درخواست کند.

الزامات اساسی برای به دست آوردن وضعیت F-1

1. خارجی باید در یک برنامه آموزشی "تحصیلی" ثبت نام کند، نه یک برنامه حرفه ای.

  • ثبت نام در یک مدرسه ابتدایی، دانشکده دبیرستان، کالج، دانشگاه، حوزه علمیه، معماری، یا برنامه آموزشی زبان، به عنوان "مطالعه علمی" واجد شرایط است. یک دانشجوی "دانشگاهی" می تواند به دنبال کارشناسی، استاد، Ph.D. یا دیگر سطح تحصیلات تکمیلی، یا در زمینه مطالعات پس از دکتری مشغول به کار شوید.

  • برنامه های دیگر، از جمله مدارس فنی و تجاری، و دبیرستان های حرفه ای، حرفه ای می باشند که نیاز به صدور ویزای M دارند.

  • مدرسه که دانش آموز را برای اسناد مورد نیاز برای ویزای دانشجویی صادر می کند، فرم I-20 باید بداند که آیا برنامه دانشجویی به صورت علمی در نظر گرفته شده و مدارک لازم را صادر می کند یا خیر.

2. خارجی باید در یک دانشگاه ثبت نام شود مدرسه تأیید شده توسط وزارت امنیت داخلی برای حضور دانشجویان خارجی.

3. خارجی باید با محدودیت در پیگیری دوره تحصیلی در مدارس ابتدایی و متوسطه مواجه باشد. این دانش آموزان ممکن است نیاز به حضور در مدرسه خصوصی برای ابتدایی، متوسطه یا دبیرستان داشته باشند. دانش آموزان خارجی می توانند در دانشگاه ها و کالج های عمومی حضور یابند اما از پرداخت هزینه های تحصیلی خارج از کشور می خواهند. 

4. خارجی باید در "دوره کامل تحصیل" در مدرسه ثبت نام کند.

5. خارجی باید مهارت زبان انگلیسی را داشته باشد و یا در دوره های زبان انگلیسی تحصیل کند که منجر به مهارت شود. یک ویزا F-1 همچنان در اختیار یک خارجی قرار می گیرد تا بتواند در یک برنامه تحصیلی زبان انگلیسی ثبت نام کند تا بتواند مهارت لازم را کسب کند.

6. خارجی باید منابع مالی کافی در اختیار او قرار دهد تا خود را به طور کامل در تمام دوره آموزشی پیشنهادی خود پشتیبانی کند. سایر حامیان مالی، دوستان یا خانواده ممکن است بتوانند حمایت خود را در اختیار دانش آموزان برای تحصیل در ایالات متحده قرار دهند

7. خارجی باید اقامت در خارج از کشور را حفظ کند که قصد ندارد رها کند و قصد دارد از آمریكا پس از اتمام تحصیل خود را ترک كند.

8. پس از پذیرش اولیه، خارجی باید قصد داشته باشد در مدرسه مورد نظر در ویزای F-1 شرکت کند.

[چاپگر دوستانه]