ویزا تمبر ایالات متحده آمریکابرنامه های بین المللی مبادلات فرهنگی تحت طبقه بندی Q-1 در نظر گرفته شده است تا آموزش های عملی یا اشتغال را در ایالات متحده به خارجیان ارائه دهند که در طول برنامه هایشان، در طول برنامه هایشان، در طول تاریخ برنامه های خود، تاریخ، فرهنگ و سنت های خانه خود را کشورها. این ویزا به طور معمول به عنوان ویزای دیزنی شناخته می شود و برای برنامه های غیرمستقیم مانند برنامه هایی است که می تواند یک تجربه عمومی در مورد یک کشور، کشور یا فرهنگ قومی خارجی ارائه دهد.

برای واجد شرایط بودن، تبادل فرهنگی باید در یک مدرسه، موزه، کسب و کار یا سایر موسسات برگزار شود که در آن عموم مردم آمریکا یا بخش عمومی که یک علاقه مشترک فرهنگی دارند، در معرض جنبه های فرهنگ خارجی در یک برنامه ساختار یافته قرار می گیرند. برنامه باید دارای یک مولفه فرهنگی باشد که بخشی ضروری و غیرمستقیم از استخدام یا آموزش بازدید کنندگان بین المللی تبادل فرهنگی بین المللی است. اجزای فرهنگی این برنامه باید برای نمایش یا توضیح نگرش، آداب و رسوم، تاریخ، میراث، فلسفه یا سنت های کشور ملیت بازدید کننده تبادل فرهنگ بین المللی طراحی شود. جزء اشتغال و / یا آموزش برنامه ممکن است مستقل از جزء فرهنگی برنامه باشد و باید وسیله نقلیه مورد استفاده برای دستیابی به اهداف اجزای فرهنگی برنامه باشد.

برای اینکه یک کارفرمای آمریکایی برای واجد شرایط بودن، آنها باید فعالانه فعالیت تجاری در ایالات متحده انجام دهند و باید یک برنامه تبادل فرهنگی بین المللی برقرار کنند. همچنین، یک کارفرمای بالقوه ایالات متحده باید دستمزد و شرایط کاری کارکنان ویزا Q-1 را با آنچه که کارکنان محلی داخلی ایالات متحده به طور مشابه کار می کنند، ارائه دهد و نشان دهد که توانایی مالی برای پرداخت به شرکت کنندگان برنامه دارد.

برای یک فرد فردی که بتواند به ویزا Q-1 سفر کند، باید معیارهای زیر را داشته باشد:

  • حداقل در سن 18 سالگی در حال ثبت درخواست و قصد ترک ایالات متحده پس از مشارکت آنها باشد.
  • برای کار و تحصیل که در پرونده آمده است واجد شرایط باشد؛ و
  • قادر به برقراری ارتباط موثر در مورد فرهنگ ملی کشور خود را به مردم آمریکا می باشد.
  • اگر قبلا به عنوان یک بازدید کننده بین المللی تبادل فرهنگی پذیرفته شده، اقامت کرده و از نظر فوری سال گذشته در خارج از ایالات متحده حضور داشته باشد.
  • بیگانگان Q-1 تنها در حالی که در آموزش و / یا اشتغال تایید شده اند، وضعیت قانونی خود را در ایالات متحده حفظ می کنند.

هنگامی که یک پرونده Q-1 تایید شد، مدت زمان اقامت مورد نیاز برای برنامه تأیید شده یا 15 ماه، هر کدام کوتاهتر است. کل دوره زمانی که یک خارجی خارجی Q-1 ممکن است در ایالات متحده باقی بماند، ممکن است بیش از 15 ماه ادامه نیافته باشد، اگرچه یکی از مزایای Q-1 قبلی ممکن است در یک برنامه دیگر بین المللی تبادل فرهنگی شرکت کند، اگر او اقامت داشته و از لحاظ جسمی حضور داشته باشد در خارج از ایالات متحده برای حداقل یک سال (بدون هرگونه دیدار کوتاه ایالات متحده).

[چاپگر دوستانه]