وزیران و غیرنظامیان در مشاغل مذهبی و اشاعه می توانند به منظور انجام کار دینی در یک موقعیت جبران خدمت تمام وقت، یک ویزای EB-4 بگیرند. برخی از تفاوت های مهم بین مقامات وزیر و غیرمولدین به شرح زیر است:

سربازان غیر دولتی مذهبی

یک محدودیت عددی قانونی یا "کلاه" 5000 کارگر وجود دارد که ممکن است طی هر سال مالی یک ویزای کارمند غیر مذهبی EB-4 صادر شود. سال مالی شروع می شود 1 اکتبر از هر تقویم سال، و به پایان می رسد در آخرین روز سپتامبر سال بعد. برای کارشناسان مذهبی مهاجران ویژه ای برای ویزا EB-4 صرفا برای هدف قرار دادن وزیر وجود ندارد.

معیارهای واجد شرایط بودن

برای دریافت واجد شرایط بودن به عنوان یک کارمند مذهبی مخصوص مهاجر، ملل خارجی باید:

  1. عضو کمیته مذهبی بوده است که در ایالات متحده حداقل دو سال قبل بلافاصله قبل از تقاضانامه برای این وضعیت با USCIS یک سازمان مذهبی غیرانتفاعی داشته است.
  2. تلاش برای ورود به ایالات متحده برای کار در یک تمام وقت, پرداخت شده موقعیت در یکی از شغل های زیر:
    • صرفا به عنوان وزیر آن مذهب؛
    • حرفه مذهبی یا در ظرفیت حرفه ای یا غیر حرفه ای؛
    • اشغال دینی یا ظرفیت حرفه ای یا غیر حرفه ای؛ یا
    • یک سازمان مذهبی غیر انتفاعی در ایالات متحده.
  3. برای کار به آنجا بروید:
    • یک سازمان مذهبی بی طرف در ایالات متحده؛ یا
    • یک سازمان صحیح که وابسته به مذهب در ایالات متحده است.
  4. در یکی از موقعیت هایی که بعد از 14 سالگی در بالا ذکر شد، یا در خارج از کشور یا در وضعیت قانونی مهاجرت در ایالات متحده، به طور مداوم برای حداقل 2 سال قبل از ثبت درخواست با USCIS کار کرده اید. کار مذهبی قبلا دقیقا به نوع کار انجام نشده است. شکست در تداوم کار در دو سال گذشته تا زمانی که:
    • ملیت خارجی هنوز به عنوان یک کارگر مذهبی مشغول به کار شد.
    • شکست دو سال طول کشید؛ و
    • طبیعت این استراحت برای تربیت دینی تربیت شده بود یا برای تحصیلات عادی که کار غیر مجاز در ایالات متحده را شامل نمی شد. با این حال، ملیت خارجی باید در طول دو سال استخدام مجدد، نامزد درخواست کننده باشد.

یک کارفرمای آمریکایی و یا کارمند از طرف خود، باید فرم درخواست I-360، درخواست تجدید نظر برای آمریکایی ها، عادت ها یا مهاجرین ویژه را برای تقاضای طبقه کارگر مذهبی مهاجران درخواست کند. هر دو سازمان مذهبی غیر انتفاعی و کارگر مذهبی باید از الزامات ذکر شده در زیر بهره مند شوند.

حمایت از اسناد لازم برای سازمان مذهبی

اثبات وضعیت مالی معاف از مالیات نیاز به یکی از موارد زیر دارد:

  • اگر سازمان مذهبی IRS 501 (c) (3) شخص خود را داشته باشد، یک نامه معتبر معتبر از IRS ارائه می دهد که نشان می دهد که این سازمان معاف از مالیات است
  • اگر سازمان به عنوان معاف از مالیات تحت معافیت مالیاتی گروهی شناخته شود، یک نامه تعیین نامه مالیاتی معاف از مالیات گروهی در حال حاضر معتبر
  • اگر سازمان وابسته به مذهب است، ارائه:
    • یک نامه تاییدیه معتبر از IRS نشان می دهد که سازمان مالیات معاف است؛
    • مستند سازی که ماهیت دینی و هدف سازمان را ایجاد می کند؛
    • ادبیات سازمانی؛ و
    • صدور گواهینامه مذهبی

اثبات جبران حقوق و دستمزد که به موجب موارد ذیل نشان داده شده است:

  • شواهد قابل اثبات نشان می دهد که سازمان چگونه کارگر مذهبی را جبران می کند، از جمله جبران خسارت مالی یا غیبی خاص. شواهد ممکن است شامل موارد زیر باشد:
    • مدرک قبلی جبران خسارت برای موقعیت های مشابه؛
    • بودجه هایی که پول را برای حقوق، اجاره و غیره تنظیم می کنند؛
    • شواهدی وجود دارد که اتاق و هیئت مدیره به کارگر مذهبی ارائه می شود؛
    • اگر مستندات IRS، مانند فرم IRS W-2 یا بازپرداخت مالیات تایید شده، در دسترس باشد، باید ارائه شود؛ و
    • اگر اسناد IRS در دسترس نیست، توضیح دهید که چرا و ارائه اسناد قابل مقایسه، قابل تایید است

حمایت از اسناد مورد نیاز برای کارگر مذهبی

اثبات عضویت مستلزم اثبات این است که کارگر مذهبی به مدت حداقل 2 سال قبل بلافاصله قبل از تقاضانامه، یک عضو مذهبی دارای یک سازمان مذهبی غیرانتفاعی در ایالات متحده است. مستند سازی برای نشان دادن این که کارگر مذهبی واجد شرایط انجام وظایف موقعیت ارائه شده برای یک وزیر خواهد شد:

  • یک کپی از گواهینامه کارمند مذهبی یا مدارک مشابه
  • اسناد و مدارک نشان می دهد که پذیرش کارمند مذهبی به عنوان وزیر در حوزه مذهبی، و همچنین شواهدی مبنی بر اینکه هر دوره آموزش الهیات مذکور را در یک موسسه الهیات معتبر که به طور معمول توسط این مذهب مورد نیاز یا شناخته شده است، تکمیل کرد. شامل رونوشت ها، برنامه درسی و اسناد و مدارک است که تأیید می کند که موسسه مذهبی توسط حروف شناخته شده است
  • اگر حكم به آموزش دینی الهی نیاز نداشته باشد، ارائه دهد:
    • الزامات مذهبی برای ترتیب دادن به وزیر؛
    • لیستی از وظایف انجام شده به موجب ریاست؛
    • در صورتی که هر کدام از سطوح تعاونی، و
    • مدارک کارگر مذهبی برای تکمیل الزامات مذهبی برای هماهنگی

اثبات کار مذهبی قبلی (در خارج از کشور یا در وضعیت مهاجرت قانونی در ایالات متحده). اگر اشتغال قبلی لازم بود:

  • در ایالات متحده و کارگر مذهبی دریافت غرامت به دست آمده، مدارک ارائه می دهد که نشان می دهد او حقوق و دستمزد دریافت کرده است. این ممکن است شامل فرم W-2 یا نسخه های تایید شده از درآمد مالیات بر درآمد که منعکس کننده چنین کار و جبران خسارت برای کار قبلی باشد، باشد.
  • موقعیت جبران خسارت بدون حقوق، سپس کارگر مذهبی باید ببینید:
    • اگر اسناد IRS در دسترس باشد، مستندات IRS از جبران خسارت غیرمجاز را ارائه کنید. یا
    • اگر اسناد IRS در دسترس نیست، توضیح دهید که چرا و ارائه اسناد قابل مقایسه، قابل تایید است
  • اگر کارگر مذهبی هیچ حقوق و دستمزد دریافت نکرده اما از خودش و هر وابستگی حمایت کند، اسناد قابل اثبات را برای نشان دادن نحوه حمایت از آنها ارائه می دهد. این ممکن است شامل، اما نه محدود به، صورتهای مالی حسابرسی شده، سوابق موسسات مالی، صورتهای حساب کارگزاری، اسناد اعتماد امضا شده توسط یک وکیل یا سایر شواهد قابل تایید باشد.
  • اگر تجربه قبلی لازم در خارج از کشور به دست آمد، شواهد قابل مقایسه ای از کار مذهبی ارائه می شود.

تاریخ غروب آفتاب برای کارگران مذهبی غیرمسلمان

این غیر وزیر در حال حاضر برنامه کارگر مذهبی مهاجر ویژه در تاریخ 30 سپتامبر 2015 به پایان می رسد. این قانون به این کارگران اجازه می دهد تا تا آن تاریخ مهاجرت و یا اقامت دائم خود را تغییر دهند. کارگران مذهبی مهاجر غیرمولدین شامل کسانی هستند که در حرفه مذهبی یا اشغالگری مشغول به کار یا حرفه ای یا غیر حرفه ای هستند. تاریخ غروب آفتاب نیز به همراه همسر و فرزندان این کارگران مذهبی مهاجر غیرمسئول مربوط می شود. مهاجران ویژه وارد ایالات متحده صرفا به منظور انجام حرفه ای از وزیر و همسر و فرزندان همراه خود، تحت تاثیر این تاریخ غروب قرار نمی گیرند.

این تاریخ غروب آفتاب نهایی است، مگر آنکه کنگره ایالات متحده آن را قبلا گسترش دهد. لطفا نظارت کنید وبلاگ ما برای به روز رسانی در آینده.

خانواده EB-4 ویژه کارگران مذهبی مهاجر

یک همسر کارمند مذهبی مخصوص مهاجر و بچه های غیر مجاز زیر سن 21 سالگی می توانند برای پیوستن به کارگر اصلی مذهبی یا تنظیم وضعیت در ایالات متحده همراه باشند. برای اطلاعات بیشتر به لینک "Green Card" به سمت راست مراجعه کنید.

[چاپگر دوستانه]