EB-2 ویزا اختیاری فوق العاده در زمینه های عمومی علوم، هنر و یا کسب و کار در دسترس است. با توجه به سیاست USCIS، "هنر" شامل ورزشکاران و هنرمندان می شود. برخی از الزامات کلیدی مورد نیاز جهت کسب واجد شرایط برای ویزا اختیاری EB-2 عبارتند از انواع اشکال شواهدی که باید با دقت بررسی، تهیه و مستند سازی شوند، از قبیل:

الزام 1: نشان دهید که متقاضی دارای توانایی استثنایی در هنرهای علمی یا کسب و کار است.

الزام اولیه این است که نشان داده شود که زمینه تلاش یا تخصص در علوم، هنر و یا کسب و کار وجود دارد. در زیر لیستی کلی از معیارهای مورد نیاز است که متقاضی حداقل 3 مورد از 6 نوع شواهد را نشان می دهد. این مورد برای ارزیابی اینکه آیا متقاضی "علمی، هنری یا کسب و کار" دارای درجهی معینی بالاتر از آنچه که معمولا در معرض آن قرار دارد، ارزیابی می شود:

  • درجه، دیپلم، گواهینامه یا جایزه مشابه از یک کالج، دانشگاه، مدرسه یا سایر موسسات مربوط به زمینه توانایی استثنایی
  • حداقل 10 سال تجربه تمام وقت در زمینه شما
  • در صورت لزوم، یک مجوز یا گواهینامه برای تمرین در حرفه و یا حرفه شما
  • حقوق و دستمزد بالا برای سایر خدمات، که توانایی های استثنایی را نشان می دهد
  • عضو انجمن های حرفه ای
  • شناخته شده برای دستاوردها و سهم قابل توجهی در حوزه تخصص یا صنعت است

هنگامی که یک متقاضی نشان داده است که می تواند حداقل 3 مورد از معیارهای قانونی فوق را مستند کند، سپس USCIS مجبور است در بررسی شواهد مبتنی بر پرونده شرکت کند ماده کازارین (596 F.3d 1115 (2010)) که نیازمند "تعیین مصلحت نهایی" است، شامل بررسی کلیه شواهد موجود در رکورد است. این ارزیابی USCIS را تعیین می کند که آیا متقاضی در حوزهی تلاش خود تلاش می کند.

الزام 2: نشان می دهد که متقاضی "به طور چشمگیری به سود چشم انداز" اقتصاد ایالات متحده، منافع فرهنگی ایالات متحده، منافع آموزشی ایالات متحده و یا رفاه ایالات متحده است.

مزایای آینده نگر به طور کلی نشان داده شده است با مستند سازی سابقه گذشته دستاوردها و توضیح اینکه چگونه این نشان دهنده موفقیت آتی متقاضی است.

با توجه به این شرایط فوق، مگر اینکه یک متقاضی در آنجا باشد منافع ملی و می تواند فرایند گواهینامه کار را لغو کند تا بتواند برای EB-2 شرایط ویزا اختیاری واجد شرایط برای پیشنهاد شغلی و گواهینامه کار مورد نیاز هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این که آیا این نوع EB-2 ویزا بهترین گزینه برای شما است، لطفا تماس ما هیئت مدیره گواهی مهاجرت گواهی برای امروز پرونده خود را مورد بحث قرار دهید

 

[چاپگر دوستانه]