رده پیشرفته درجه EB-2 ویزا برای افرادی که در جستجوی حرفه ای هستند و نیاز به بیش از یک مدرک لیسانس ایالات متحده (یا معادل آن خارجی) به علاوه پنج سال تجربه پیشرفته یا یک مدرک کارشناسی ارشد ایالات متحده (یا معادل آن خارجی)، به عنوان الزام حداقل آموزش در صنعت یا زمینه شغلی کار می کند. بعضی از صنایع، مانند پزشکان، مستلزم اخذ مدرک دکترا هستند.

تقاضای ویزای EB-2 برای یک مدرک حرفه ای پیشرفته از طریق صدور گواهینامه کار فرایندی است که توسط کارمند آینده نگر ایالات متحده با وزارت کار ایالات متحده (DOL) دنبال می شود. بعضی از متخصصین پیشرفته، از پروسه گواهینامه کار معاف هستند اگر آنها توسط USCIS برای کار در زمینه ای که در علاقه ملی ایالات متحده برای از بین بردن الزام صدور گواهینامه کار است، معاف شوند. از این رو، بدون انحلال الزام، تمام کارفرمایانی که به دنبال استخدام یک مدرک حرفه ای پیشرفته EB-2 می باشند، باید از روند صدور گواهینامه کار استفاده کنند.

[چاپگر دوستانه]