برای برخی از شرکت های چند ملیتی، نگه داشتن یک کارمند خارجی در ایالات متحده برای مدت زمان طولانی لازم است. با محدودیت هایی که در دوره پذیرش کارگران اعطا می شود، توسط ویزاهای موقت غیرمجاز، معمول است که شش یا هفت سال اقامت در ایالات متحده برای انجام اهداف تجاری خود کافی نیست. به همین دلیل است که براساس افزایش تقاضای بازار کسب و کار در ایالات متحده، یک کارفرمای آمریکایی می تواند درخواست کند که یک کارمند خارجی را برای مدت زمان نامحدود از طریق کارت سبز نگه دارد. بدون چنین منفعتی، اقتصاد و مشاغل مشاغل دیگر کارگران قانونی ایالات متحده ممکن است بدون کارگر خارجی کاهش یابد.

سومین ویزای EB-1، که در آن زمان بعنوان EB-1C شناخته می شود، به عنوان یک گزینه برای یک کارمند خارجی که به دنبال اقامت دائمی در ایالات متحده است، در دسترس است. رده ویزا EB-1 برای مدیران و مدیران چند ملیتی شرایط مشابهی را برای واجد شرایط بودن به عنوان ویزای L-1 برای انتقال داخلی چند ملیتی. شبیه به L-1 برای واجد شرایط بودن یک کارفرمای آمریکایی باید درخواست خود را با USCIS برای درخواست استخدام دائم کارکنان اجرایی یا مدنی درخواست کند. با این حال، الزام نیست که کارمند در وضعیت L-1 باشد. بعضی از الزامات معمول برای L-1 نیز برای دسته ویزا EB-1C قابل اجرا هستند: 

1. کارمند باید در خارج از کشور برای یک سازمان واجد شرایط که به نوعی وابسته به کارفرمای آینده ایالات متحده برای یک دوره مستمر از یک سال در 3 سال قبل قبل از پذیرش کارمند در ایالات متحده کار کرده است.

2. کارفرمای آینده ایالات متحده باید با شرکت خارجی که کارمند کار می کند مرتبط باشد.

یکی از تفاوت های اصلی بین گروه ویزای L-1 و گروه مربوط به EB-1 این است که EB-1 تنها برای افرادی است که در یک موقعیت "اجرایی" یا "مدیریت" در ایالات متحده کار می کنند و همچنین اگر کسانی که موقعیت مشابهی در خارج از کشور برای شرکت وابسته داشته باشند. از این رو، این ممکن است بر کارکنانی که در وضعیت L-1B قرار دارند، تاثیر بگذارد، به ویژه اگر آنها تنها به عنوان یک کارمند چند ملیتی با دانش تخصصی شناخته شده باشند. به همین دلیل است که بعضی از کارکنان ویزا L-1B ممکن است سعی در تغییر موقعیت خود را به رده L-1A (قبل از 6 ماه گذشته از وضعیت 5 ساله L خود داشته باشند). این مهم است، زیرا اگر کارمند L-1B بتواند به وضعیت L-1A تبدیل شود، دوره پذیرش آنها در ایالات متحده می تواند حداکثر 7 سال باشد. این زمان بیشتری برای اقامت دائم است.

یکی دیگر از الزامات درخواست EB-1 Multi-National Green Card این است که شرکت ایالات متحده در فعالیت های فعال و تجاری عملیاتی برای مدت کمتر از یک سال مشغول به کار شود تا پرونده ای را با USCIS ثبت کند. این متفاوت از تقاضای L-1 است که ممکن است به یک شرکت راه اندازی داده شود.  

با توجه به اینکه آیا به دنبال یک کارت سبز چند ملیتی EB-1 بستگی به این دارد که آیا کارمند می تواند مواد لازم را که USCIS درخواست می کند، مدارک و همچنین توضیح وظایف شغلی موقعیت را به تفصیل در سال های بین قواعد و قوانین دادگستری توضیح دهد. به نظر ما هیئت خبره کارشناس در قانون مهاجرت، که برای صدور تقاضاهای چند ملیتی پرونده ای را تصویب کرده است، استانداردهای تحمیل شده به EB-1 دشوارتر از L-1 است. برای اطلاعات بیشتر، لطفا احساس رایگان تماس با ما برای ارزیابی اولیه رایگان.

[چاپگر دوستانه]