نمایندگان شاخه های مطبوعات خارجی از طریق طیف وسیعی از رسانه ها مانند رادیو، فیلم و سایر رسانه ها ممکن است واجد شرایط دریافت ویزای من برای مقاصد موقت باشند، زمانی که آنها به دنبال ورود به ایالات متحده صرفا برای استخدام در زمینه تخصص خود هستند. این نوع ویزا شامل خبرنگاران، کارگردانان فیلم، سردبیران و مشاغل مشابه است. همچنین شامل همسران و کودکان زیر 21 سال از کارمند اصلی می باشد. نماینده رسانه های خارجی باید واجد شرایط باشد تا نشان دهد که فعالیت های خود در ایالات متحده برای شعبه مطبوعات خارجی ضروری است.

روند درخواست ویزای من اجازه می دهد تا کارمند به طور مستقیم در ایالات متحده ویزا ویزا بگیرد. بخش کنسولی در خارج از کشور بدون نیاز به پرونده با USCIS. هنگامی که پرسنل مطبوعات خارجی به ایالات متحده سفر می کنند، بندر ورود می تواند نماینده رسانه ها را به مدت زمان لازم در اختیار بگیرد. کارمند ویزای من باید با همان کارفرمای در یک رسانه اطلاعاتی باشد.

[چاپگر دوستانه]