Οι εκπρόσωποι των υποκαταστημάτων ξένου Τύπου μέσω μιας σειράς μέσων όπως το ραδιόφωνο, το φιλμ ή άλλοι τύποι μέσων ενημέρωσης μπορεί να είναι επιλέξιμοι για μια θεώρηση I για προσωρινούς σκοπούς όταν επιδιώκουν να εισέλθουν στις ΗΠΑ αποκλειστικά για απασχόληση στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης τους. Αυτή η κατηγορία θεωρήσεων περιλαμβάνει δημοσιογράφους, πληρώματα κινηματογράφου, εκδότες και παρόμοια επαγγέλματα. Περιλαμβάνονται επίσης οι σύζυγοι και τα παιδιά ηλικίας κάτω των 21 ετών από τον κύριο υπάλληλο. Για να είναι επιλέξιμος, ο αντιπρόσωπος των ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης πρέπει να αποδείξει ότι οι δραστηριότητές τους στις ΗΠΑ είναι απαραίτητες για τον ξένο τύπο.

Η διαδικασία υποβολής αίτησης για μια κάρτα Visa επιτρέπει στον υπάλληλο να αναζητήσει θεώρηση απευθείας σε μια αμερικανική. προξενικού τμήματος στο εξωτερικό χωρίς να χρειάζεται να καταθέσετε στη USCIS. Μόλις ο αλλοδαπός υπάλληλος Τύπου ταξιδεύει στις ΗΠΑ, ο λιμένας εισόδου μπορεί να παραδεχθεί τον εκπρόσωπο των μέσων μαζικής ενημέρωσης για μια χρονική περίοδο, όπως απαιτείται. Ο εργαζόμενος της I Visa πρέπει να είναι με τον ίδιο εργοδότη στο ίδιο μέσο ενημέρωσης.

[printfriendly]